Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Samenwerking

Samenwerking vind ik erg belangrijk.

De "Noordelijke Diëtisten" is een samenwerkingsverband van Vrijgevestigde Diëtisten in Noord Nederland waar ik actief lid van ben. Ons doel is het bieden van goede diëtistische zorg, continuïteit en het verbeteren van kwaliteit door vakinhoudelijk overleg en intercollegiale toetsing. Kijk eens op de site - er staat ook belangrijke informatie op voor verwijzers.

In het kader van de Samenwerkingsafspraken diëtisten binnen de Geintegreerde Eerstelijns Zorg  met de GHC, ben ik lid van de DCG (Diëtisten Cooperatie Groningen). Deze overeenkomst is tot stand gekomen onder begeleiding van Elann.

Er is sinds 2013 een samenwerkingsovereenkomst voor DM, CVRM en COPD. Deze wordt wederom in 2020 voortgezet.

Op dinsdagochtend heb ik ook spreekuur bij de fysiotherapie praktijk in de Hunze : www.fysiotherapiedehunze.nl. Gelegen naast de huisartsenpraktijk van dr. Post in de Hunze.

Verder onderhoud ik contacten met meerdere huisartsen (ondermeer Gezondheiscentrum Beijum en  in de binnenstad van Groningen), praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, thuiszorgorganisaties en psychologen. Ik kom in instellingen voor begeleid wonen etc.

In samenwerking met het Medisch Centrum Leeuwarden behandel zeer regelmatig mensen die een bariatrische ingreep ondergaan.

Als diëtist ben ik aangesloten bij Fitkids en ben ik  lid van het oncologie-netwerk diëtisten van het IKC (Integraal Kanker Centrum) -www.ikcnet.nl