Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Fitkids Groningen

Als diëtiste ben ik aangesloten bij Fitkids. Als je kind bij Fitkids is aangemeld dan mag je kind of jijzelf als ouders, contact opnemen voor een kennismakingsconsult. Daar kunnen alle vragen op gebied van voeding aan de orde komen.

Voor kinderen met overwicht die aan fitkids deelnemen is het een voorwaarde dat je ook bij mij voor een consult (en verdere begeleiding) komt.

Enkele malen per jaar ben ik ook aanwezig in het AlfaCollege sportcompex op trainingstijden. Via de Fitkids Groningen kan je ook in contact komen.

Wil je meer informatie of je kind aanmelden ?

De Hunze Fysiotherapie,

mevrouw Lianne Bosma, kinderfysiotherapeute
Van Eesterenlaan 15
9731 MZ
Groningen
050-5422667 of 06-15546652

of kijk eens rond op:

Fitkids.nu

 
Fitkids

Over Fitkids

Fitkids is een speciaal fitness- en oefenproject voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.

Bij Fitkids kunnen ze ziekte en isolement doorbreken en onder professionele begeleiding trainen en bewegen in een stimulerende omgeving. Veel kinderen maken daarna de overstap naar een reguliere sportclub of vereniging.

De Fitkids formule is een groot succes. Duizenden kinderen trainen al in een van de vele Fitkidscentra in Nederland, van Groningen tot Maastricht. Dankzij Fitkids kunnen ze weer meedoen en in beweging blijven.