Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Dieetadvies komt terug in 'de basis' (2013)

Door alle 'gedoe' rond het schrappen van de dieetadvisering  uit de basiszorgverzekering (2012) is ons beroep flink in 'the picture' gekomen. Daar ben ik blij mee.

Het 'tuttige' imago is er daarmee ook wel een beetje af, hoop ik van harte. Gelukkig, want voeding is helemaal 'hot' en iedereen heeft er wel een mening over. Ik ga graag de uitdaging aan om elkaar te vinden in de wildernis aan inzichten!

Sinds deze week weten we zeker dat in 2013 'dieetadvies' weer in de basiszorgverzekering wordt opgenomen. Goed nieuws, voor iedereen die nu niet aanvullend verzekerd was. Minder goed nieuws is dat de vergoeding mogelijk wel weer binnen het 'eigen risico' gaat vallen. Ik ben er dus niet onverdeeld gelukkig mee.

Dit jaar (2012) kan iedereen met aanvullend pakket nog zonder extra kosten voor een advies komen. Kom op, zou ik zeggen!

 

 

Geplaatst: 24-08-2012 09:20:14  |  Reacties: (1)  |  Terug

Reacties

Dag lieve mensen,Heel leuk om zo weer even wat fot | 22-07-2015 23:38

Dag lieve mensen,Heel leuk om zo weer even wat foto's van jilule te zien, reuze handig he zo'n weblog. Bij jilule dus mooi weer en momenteel raast er een storm over Nederland. Ik kan je wel vertellen dat het hier aan de kust behoorlijk waait.Maar leuk dat jilule de smaak te pakken krijgen.Lieve groet, Diana

Reageer

Reactieformulier