Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Je kunt het wel shaken....

Onder 'koppelverkoop' versta ik het verkopen van producten tijdens een consult of via de praktijk. Ik zou me persoonlijk zeer ongemakkelijk voelen als dit mij zou overkomen. In mijn praktijk wordt principieel niets verkocht!

Er zijn genoeg marketeers van 'poeders' die graag willen dat ik verkooppunt wordt. Mogelijk dat  'de crisis' de wildgroei aan verkoop van crash diëten in poedervorm nog eens flink heeft aangewakkerd. 

Als diëtist weet ik dat al die producten in essentie niet veel van elkaar verschillen. Ze moeten, om in Nederland te mogen worden verkocht, voldoen aan een paar basisrichtlijnen. Eigenlijk maar aan een belangrijke eis: de ingrediënten moeten voor 'menselijke consumptie geschikt' zijn, oftwel 'je mag er niet ziek van worden'.

Iedereen mag dus (goedkope) eiwitpoeder en een suikermix met wat vitamines in een (schoon) potje doen. Zet erop dat je hiervan dagelijks 3 maal een shake mag nemen en je hebt vanzelf een laag-calorische intake.

Zo makkelijk is het. De rest is dure gebakken lucht. 

 

Geplaatst: 25-08-2012 09:22:53  |  Reacties: (1)  |  Terug

Reacties

Yeah but my autos are gonna SUCK! I'm going to be | 30-11-2015 13:32

Yeah but my autos are gonna SUCK! I'm going to be late to the game, and there will be a bunch of ppl already there. I prbbaolly wont even get 2 autos.VA:F [1.9.8_1114]please wait...VA:F [1.9.8_1114](from 0 votes)

Reageer

Reactieformulier