Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Proeven

Deze ochtend vroeg - net niet op de nuchtere maag :), ben ik bij een bijeenkomst geweest in de plaatselijke Apotheek om met de apothekeres en enkele collega dietisten de smaken van verschillende drinkvoedingen te proeven.

Natuurlijk is smaak persoonlijk - maar een sessie als deze maakt je extra bewust van het feit dat je veel kan betekenen voor mensen met voedingsproblemen die aangewezen zijn op drinkvoeding.

Gelukkig is over de gehele breedte van de assortimenten een enorme vooruitgang geboekt om de smaak te verbeteren. Ook is er veel variatie in consistentie en 'soort' voeding.

Leuker kunnen we het niet maken. Makkelijk en zo lekker mogelijk wel! 

Als je (tijdelijk) op drinkvoeding bent aangewezen kan je een persoonlijk advies krijgen.

 

Geplaatst: 07-09-2012 20:10:47  |  Reacties: (3)  |  Terug

Reacties

Hallo Saskia; een geweldig iniieatitf! Gefelicitee | 03-12-2015 08:20

Hallo Saskia; een geweldig iniieatitf! Gefeliciteerd. Wij hopen zeker een keer naar Pingjum te komen, maar wanneer weet ik nog niet. Groeten van de Oudebildtdijk, arnolda0

Reageer

Op You Tube heb ik een Engels filmpje geodnven w | 30-11-2015 13:44

Op You Tube heb ik een Engels filmpje geodnven waar je meer mee kunt via tags alle nieuwe contacten een mail sturen bijvoorbeeld. Heb de hele video niet afgekeken want het simpele lukte al niet.

Reageer

Ik sluit mij aan bij Boukje, dit formaat foto is w | 23-07-2015 00:51

Ik sluit mij aan bij Boukje, dit formaat foto is wel meeten erg "in your face";-) Ook al is er geen twijfel mogelijk dat het natuurlijk prachtige foto's zijn!Groetjes, Inge

Reageer

Reactieformulier