Home

'Dietcoach' is de site van

Moniek Westerman, diëtist in Groningen (Stad)                                           

                                                        

 

                                              

 

Nachtdiensten, tip voor gratis download

Vaak komen er mensen bij mij voor een consult, die het lastig vinden om een goede voeding te nemen tijdens nachtdiensten. Ik kan me dat goed voorstellen. Zelfs met een 'jetlag' (we waren nog niet zo lang geleden in Indonesie) ben ik een aantal dagen geheel uit het ritme - ook wat betreft eten.

Een goed boekje over nachtdiensten met o.a. veel tips over voeding kun je gratis downloaden op www.statz.nl

 

Geplaatst: 26-04-2013 09:47:34  |  Reacties: (2)  |  Terug

Reacties

Hallo,Quilten is een virus? Ik zou graag een cusus | 01-12-2015 13:38

Hallo,Quilten is een virus? Ik zou graag een cusus doen,maar kan hier nog niets vinden. Misschien maar goed ook.Je mam ziet er idd erg goed uit voor 80. Mijn mom is ook 80,maar veel ouder,maar vedrer nog goed gezond.Als ons kleine meisje jou mom ziet,echt hoor,telkens weer,dan begint ze te lachen,zo van ha, daar is ze weer. Beetje oma van d'r,zullenwe maar zeggen.Veel plezier en gefeliciteerd alvast oma!.Love, Wilma en van Liz(ik noem haar Little Feather)

Reageer

Dankjewel voor je leuke reactie. Ik weet 't niet p | 30-11-2015 13:21

Dankjewel voor je leuke reactie. Ik weet 't niet perices meer maar ik denk dat ik er ongeveer een half jaar over gedaan heb. Het quilten is nog het meeste werk en trouwens het snijden van de blokjes ook hoor. De blokjes aan elkaar naaien heb ik bij dit quilt met de machine gedaan.Ik zag al dat je net begonnen bent. Welkom bij de club van prettig gestoorden (haha). Ik ben je volger geworden om te zien wat voor leuks je allemaal gaat maken. Ik wens je veel succes en heel veel plezier met patchen en quilten.groet Heleni

Reageer

Reactieformulier